Prices

Frågor & svar

ÄR TANDBLEKNING SÄKERT?

Tandblekning med plasmateknologi(LED) är en bekväm och skonsam behandling. Den utförs alltid av certifierad personal och våra produkter är medicintekniskt CE-märkta. Vi rekommenderar att du har varit hos en tandläkare för en undersökning inom en tre månaders period före tandblekning.

VAD GÖR TÄNDERNA FLÄCKIGA OCH MISSFÄRGADE?

Det finns många orsaker. De vanligaste orsakerna är konsumtionen av mat, kaffe, te, vin, olika tobaksprodukter, misskötsel och åldrande eller en kombination av samtliga orsaker.

VILKA RESULTAT KAN GARANTERAS?

Efter en klinikbehandling hos Dental Clinic SWEDEN blir dina tänder i genomsnitt 8 nyanser vitare. Resultatet är självklart individuellt och beror på typen samt graden av missfärgningar dina tänder har. För de flesta människor kommer behandlingen att hålla i många år. 

NÖJD KUND GARANTI

"Nöjd kund garanti" gäller då ett resultat på mindre än 5 nyanser uppnås. 

NÄR MÅSTE EN AVBOKNING AV UTBILDNING GÖRAS SENAST?

Avbokning av utbildning samt startpaket ska göras senast 7 dagar innan leverans eller utbildningsdag. Därefter sker en debitering av utbildningen och startpaketets belopp på 10%. 

HUR PÅVERKAS KONSTGJORDA TÄNDER?  (tex. plast och porslin) AV BLEKNINGSMEDLET?

Tänder som är konstgjorda skadas inte av blekningsmedlet, däremot bleks de inte på samma sätt som dina övriga tänder. De konstgjorda tänderna har säkert även de blivit missfärgade med tiden. Detta kommer att blekas bort, men de kan aldrig bli vitare än vad de var från början. Våra tidigare kunder som har haft konstgjorda tänder och blekt tänderna har upplevt att även om de endast blekts ett fåtal nivåer har helhetsintrycket blivit väldigt bra. Hur bra resultatet blir beror på vilken färg konstmaterialet hade när de sattes in.

NÄR MÅSTE EN AV/OMBOKNING GÖRAS SENAST FÖR EN KLINIK TANDBLEKNING?

Avbokning eller ombokning skall göras senast 24 timmar innan bokad behandling, därefter debiteras den bokade tiden 100%.