Viktigt att veta före behandling

Vem längtar inte efter ett vitare, fräschare leende? Kanske har du en stor dag framför dig och vill ge ditt leende ett extra lyft? Har du kanske slutat röka eller snusa och vill ge dig själv en tandblekning som belöning? Oavsett varför du bleker dina tänder så kommer ditt vita leende både märkas och kännas fräscht!

Innan tandblekningen rekommenderar vi en undersökning för att kontrollera om du har eventuella hål. Det är också viktigt att tandköttet är friskt innan tandblekningen. Ett friskt tandkött minskar irritationer under och efter tandblekning. Men det är inget krav på att göra en undersökning innan behandlingen.

Tandblekningen påverkar inte plast- eller porslinslagningar, kronor eller fasader. Endast den naturliga tandytan är mottaglig för substansen i blekgelen. Skulle du däremot ha missfärgningar på plast- eller porslinslagningar, kronor eller fasader så bleks dessa bort och du får återigen uppleva ett vitt leende.

Tandblekningens resultat påverkas av tandens ursprungliga färgnyans och vilken typ av eventuella missfärgningar man har samt hur länge de suttit. Tandblekningens hållbarhet är beroende av faktorer som hur väl du sköter dina tänder efter blekningen men även tjockleken på emaljen samt dina personliga kost-, nikotin- och läkemedelsvanor.

Viktigt att veta även är att Dental Clinic SWEDEN inte behandlar dig som är under 18 år utan målsmans tillstånd. 

       Adress

      Bodalsvägen 20

      181 37 LIDINGÖ

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2020 Dental Clinic SWEDEN